Amikor valaki majommal álmodik, aki vagy a vadonban van vagy az állatkertben mindenképpen valamilyen betegséget jelez. Figyeljünk oda, hogy milyen lesz a héten a hozzáállásunk és törekedjünk arra, hogy a betegségeket megelőzzük. A barátokat is érdemes ebben az időszakban felhívni és meggyőződni arról, hogy még tényleg a barátjuknak tartanak minket.

Halott majommal álmodni

Jelezheti, hogy az ellenségünk vagy a riválisunk hiába tesz kísérleteket legyőzésünkre, nem fog sikerülni neki. Mi minden további nehézség nélkül folytathatjuk a diadalmenetünket az élet bármely területén. Gyorsan le fogjuk küzdeni az akadályokat. Ebben az időszakban minden lehetőséget ki kell használni.

Majom és nő egy álomban

Amikor egy majmot és egy nőt látunk álmunkban az tulajdonképpen egy nő és egy férfi. Tisztában kell lennünk azzal, hogy a férfival való kapcsolatban több részt kell bevállalnunk, hogy működjön a kapcsolat. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ne csaljon meg. Ha egy barátot jelez a férfi, akkor lehetőségünk van megerősíteni a kapcsolatunkat vele, hiszen ez a barátság is gyorsan véget érhet.

Több majmot látunk álmunkban

Ez azt jelzi, hogy a munkahelyi környezetünkben valaki képmutatóan viselkedik, arra akarnak kényszeríteni, hogy árulást kövessünk el. Legyünk nagyon óvatosak és bíráljuk felül, hogy kikkel építünk ki szoros munkahelyi kapcsolatot. Ne engedjük, hogy kihasználjanak bennünket saját önös érdekeik megvalósításához.

Álomfejtés majom jelentése

Álomfejtés majom jelentése

Álomfejtés majom jelentése

Majmot etetünk

Sokan azt álmodják, hogy egy majmot etetnek kézből. Ez azt jelzi, hogy valaki, aki közel áll hozzánk illetlenül viselkedik, és ettől mi csak szenvedünk és megalázottnak érezzük magunkat.

A majom fára mászik

Ha álmunkban egy fára mászó majmot látunk, akkor azt kell szem előtt tartanunk, hogy mi kivel fogunk találkozni az elkövetkezendő napokban. Nagyon figyeljünk oda, nehogy olyan események áldozatai legyünk, ami nem tesz jót a hírnevünknek és még meg is alázhatnak bennünket a nagy nyilvánosság előtt. A személy lehet akár egy közeli barát is.

Majom grimaszol

Amikor álmunkban egy majom pofákat vág egy állatkertben, az jelezheti, hogy hamarosan valakivel találkozunk egy nyilvános helyen. Sajnos ebben az esetben nehéz lesz eldönteni, hogy ez a kapcsolat a javunkat szolgálja-e vagy kifejezetten árt nekünk. Ez a találkozás gyors és spontán lesz.

Majom megölése

Ha valaki azt látja álmában, hogy éppen majmot gyilkol, az jelzi, hogy túl nagy teret engedünk a riválisoknak és a munkában vagy az üzleti életben megpróbálnak kihasználni bennünket. Azonnal meg kell szüntetni a kapcsolatot ezekkel a személyekkel.

Álmunkban harap egy majom

Ha egy fiatalember volt az, akit a majom megharapott, akkor az jelezheti egy romantikus viszony kezdetét. Ha idős embert harapott meg a majom, akkor azt szimbolizálja, hogy ennek az idős embernek az egészségi állapota romlani fog vagy súlyos egészségügyi problémái lesznek.

Majom a ketrecben

Álmunkban egy majmot látunk ketrecbe zárva. Ez lehet egy figyelmeztető jel, hogy valamilyen negatív dolog fog velünk történni. Mivel túlságosan kíváncsiak vagyunk, ezért az üzleti életben negatív behatásokra számíthatunk, amelyek következményekkel fognak járni ránk nézve is.

Egy majom ül a pálmafa tetején

Egy pálmafa tetején ücsörgő majom azt jelzi, hogy a munkahelyen nehézségekre kell számítanunk. Ez akkor is előfordulhat, ha éppen új munkahelyen kezdünk. Ilyenkor érdemes az ott lévő kollégáktól tanácsokat kérni, vagy a csapat tagjaitól esetleg a főnököktől, hogy a nehézségeket elkerülhessük.

A majom gúnyosan viselkedik velünk

Ha azt álmodjuk, hogy egy majom gúnyolódik velünk, az azt jelzi, hogy az versenytárs vagy a versenytársak erősebbek, mint mi. Érdemes megmutatni képességeinket, tehetségünket nekik, hogy képesek legyünk ellensúlyozni a terveiket.

Álmunkban simogatunk egy majmot

Amikor álmunkban egy majmot simogatunk, azt tükrözi, hogy az ellenségünkkel kapcsolatban negatív támadások érnek el bennünket az üzleti életben vagy akár a személyes életben is. Nem számít, mennyire keményen támadnak bennünket, ez nem fogja megzavarni a terveinket illetve az aktivitásunkat.

Ugráló majmok

Álmunkban majmok ugrálnak körülöttünk, azt jelzi, hogy rengeteg tudatlan, unintelligens emberrel állunk kapcsolatban, vagy állhatunk a közeljövőben. Igyekezzünk ezekkel az emberekkel minél kevesebb időt eltölteni és ezeknek a kapcsolatoknak az ápolása sem ajánlott.

Szelíd majommal álmodni

Álmunkban a majom egy pórázon jelenik meg és egy vándorcirkuszban vagy egy karneváli hangulatban folytatódik az álom. Ez azt jelzi, hogy egy adott személy rajong értünk. Elismeri sikereinket és kíváncsi a mindennapi életünkre.

Majommal álmodni, aki háziállat

Ha egy majommal úgy álmodunk, hogy háziállat, egy kis kedvenc és házunkban él, akkor az jelzi, hogy túlságosan aggodalmaskodók vagyunk. Az üzleti élettel kapcsolatos aggodalmaink alaptalanok, de azért figyeljünk oda a tetteinkre, döntéseinkre. Az is lehetséges, hogy az élethelyzetünk miatt aggódunk, de ez is alaptalannak fog bizonyulni.